RiseMTA Szerelő Fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

RiseMTA Szerelő szabályzat

Go down

RiseMTA Szerelő szabályzat Empty RiseMTA Szerelő szabályzat

Post by james Tue Jan 28, 2020 9:18 pm

RiseMTA Szerelő
Szabályzat​

Általános szabályok:

1. Amennyiben felvételre kerülsz, ennek a szabályzatnak minden pontját elfogadod, és köteles vagy betartani ezeket.
2. Nem tartózkodhatsz más frakcióban! Büntetés: Kirúgás!
3. Szigorúan tilos bármiféle törvénybe ütköző, azaz illegális dolgot elkövetni! Büntetés: Kirúgás!
4. Névváltás esetén, ha elfogadták az adminok a nevet, CSAK akkor jelezd felénk.
5. Előléptetés, vontató autó kérés mint IC, mint OOC szigorúan tilos! Büntetés: Lefokozás, súlyosabb esetben kirúgás!
6. Inaktivitásod köteles vagy előre jelezni! Törekedjünk a fórumon történő szabadságkérésre! Büntetés: Kirúgás!
7. Bármiféle tárggyal amelyet a cég biztosít számodra (kapukulcs, garázskulcs, vontatókulcs) szigorúan tilos a kereskedés! Büntetés: Azonnali örök BAN!
8. A frakció rádiófrekvenciáját köteles vagy bizalmasan kezelni / használni! Nyomós indokkal kaphatsz felmentést vezetőtől. Büntetés: Kirúgás!
9. Tilos a sorban verekedni, ütögetni, rugdosni a társadat! Büntetés: AdminJail, lefokozás súlyosabb, visszatérő esetekben kirúgás!
10. Szigorúan tilos a funolás! Büntetés: Kirúgás!
11. A szerelőtelepet csak abban az esetben hagyhatod el, ha erről a csapat vagy a vezetőség tagja tudomást szerzett!
12. Az ügyfelekkel próbáljunk meg a lehető legkedvesebb módon szót érteni, függetlenül az Ő stílusától. Add meg a tiszteletet a játékostársaidnak mind IC, mind OOC.
13. Minden szabályszegést (engedetlenség, AJ, Inaktívság, stb.) hibaponttal jegyzünk és ezekért pénzlevonás jár.
14. Ha kilépsz vagy kirúgunk nem kapod meg a fizetésed! (Ez akár 2 heti jövedelem is lehet.)
15. Szereptévesztésért, valamint nagyobb AJ-ért azonnali kirúgás jár!
16. Tilos a leaderek és tagok zaklatása TGF lapokkal kapcsolatban, ha ez mégis megtörténik, annak következménye lehet a TGF lap automatikus elutasítása, illetve a feketelistára kerülés - ami annyit jelent, hogy soha többé nem lehetsz a szerelő frakció tagja.
17. Tilos más MTA-RP szervereken frakcióba lenned, és úgy játszanod, hiszen ez egyik-másik rovására mehet. Nyilván egyszerre kettőn nem tudsz úgy játszani, hogy mindkettőre egyformán koncentrálj, valamelyiket így is úgy is hanyagolni fogod. Többek közt ha frakcióba vagy ugye megeshet, hogy egy időpontba esik a két szerveren a meeting, így már egyiken nem fogsz tudni megjelenni sajnos. Ha tudomásunkra jut, egyből szó nélkül megválunk az illetőtől.
18. Aki a frakción belül közösséget bomlaszt, olyan magatartást mutat, ami nem állja meg itt a helyét, azt azonnal kirúgjuk. Mi az összetartó csapatot szeretjük. Ha valakivel problémátok akadna mégis, első sorban forduljatok bizalommal a csoportvezetőink felé.
19. Amennyiben tagfelvételkor a lapod elfogadásra kerül, és az ott megadott időpontban nem tudsz megjelenni a TS meghallgatáson, sajnos új időpontot nem áll szándékunkban adni, így nem kerülhetsz be a frakcióba. Legközelebb, újra kell próbáld a felvételt. Természetesen ugyan ez vonatkozik a beajánlottakra is.
20. 2018.02.25.-el új rangrendszer került bevezetésre a frakción belül. Akkor lép valaki rangot, ha megszerel egy bizonyos összeget, illetve eléri azt, ami annak a rangnak ki van írva, annak a határa. Erről bővebben, részleteket az olvashat, aki a frakció tagja lesz, hisz ez egy külön dokumentumunkba le van fektetve.
21. Ha valaki, volt tagunk, és majd a későbbiekben vissza akar jönni a frakcióba, azt minimum 2-3 ranggal kisebbre áll módunkba visszavenni, ha épp létszám hiányunk van.
22. Ha a frakció tagja akarsz lenni, elengedhetetlen hozzá a TeamSpeak 3 kliens, illetve maga a mikrofon használata. Ezek megléte nélkül, ne is próbálj TGF lap
23. Szerver Adminisztrátort nem áll módunkban beot írni hozzánk.venni a frakcióba a félreértések elkerülése végett. Nem szeretnénk Admin frakciót ebből, illetve ha ügyet kéne intézni, bárkinek bármi kellemetlensége lenne, ebből eredendően.

Szerelőkre vonatkozó szabályok:

1. Szerelni csak és kizárólag az arra kialakított Box-okban lehet. Büntetés: Kirúgás!
2. Fixet indokolt esetben kérhetünk!
3. Tilos a sorban 2 percnél tovább AFK-olni, ha tudod, hogy el kell menned a gép elől, állj ki a sorból. Dutyban 10 percet afkolhatsz. Ha ezt túlléped pénzbüntetésben részesülsz.
4. Szigorúan tilos köszönés bindet használni! Mindig magatoktól, napszaknak megfelelően köszönjetek. Akinél észrevesszük, hogy mégis bindet használ erre, pénzlevonásba részesül.
5. Barátnak/Havernak tilos a soron kívüli szerelés! Ellenkező esetben az illető nagy pénzlevonásra számíthat.

Vontatóra vonatkozó szabályok:

1. Szolgálati járművet 1 embernek osztunk ki, aktívsága és teljesítménye alapján. Ezen ideiglenes tulajdonos kérésére mással egyidejűleg használhatja a járművet megegyezés alapján
2. A vontató használatakor kötelező a villogó használata!
3. A vontató használatához érvényes jogosítvánnyal és egyéb személyazonosságot igazoló papírral kell rendelkezni.
4. A vontatókat tuningolni csak és kizárólag engedéllyel lehetséges és csakis Teljesítmény tuningokkal. Bármiféle optikai tuning elem ügyében kár engedélyt kérni a válasz egyértelmű, NEM.
5. Hívás elfogadását bindelni TILOS!!! Büntetés: Örökös kitiltás!
6. A vontatókat szolgálati időben (ha visszaértél a telepre, rögtön vidd be a helyére) megszerelve, megtankolva, lámpát lekapcsolva ,motort leállítva, kéziféket behúzva kell tárolni. Amennyiben nem sikerülne a vontató elvétele / Rang fosztás lesz a szankció!
7. A vontatót köteles vagy forgalmi engedéllyel ellátni, illetve csomagtartójában egészségügyi dobozt helyezni! Amennyiben nem sikerül vontató elvétel / Rang fosztás lesz a szankció!
8. Vontatós hívást csak és kizárólag abban az esetben fogadhatsz el, amikor az előző, megszerelt ügyfelet már kivezetted a kapun kívülre! Büntetés: Vontató elvétel/lefokozás.
9. Vontatás alkalmával a szereléshez hasonlóan köteles vagy áfás számlát adni!
10. Vontatni szigorúan a cég által kiadott vontatókkal lehetséges! Büntetés: Kirúgás!

Rádiózásra vonatkozó szabályok:

1. OOC rádiózás szigorúan TILOS! Használd helyette a TeamSpeak-et!
2. Szolgálatba lépésedet rádiózod, ha leadod a szolgálatot kötelezően leírod hogy hányan maradtak a telepen és hogy azok között van e vontatós vagy nincs.
3. Amennyiben 2-en álltok a telepen, de abból az egyiknek el kell mennie az időben jelezze távozását, hogy meg tudja várni a helyette érkező kollégát. Addig ne lépj ki, míg nem jött helyetted a másik!


(A szabályzat nem ismerése nem mentesít a büntetés alól!!)

james
Admin

Posts : 9
Join date : 2020-01-28

View user profile https://szerelo.hungarianforum.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum